24.07.2020 - Carrière

Behind the tissue: Antonio Brancaccio, Process Engineer Paper Processing

 

In augustus vier ik mijn 10-jarig jubileum bij WEPA. Hoewel 10 jaar een lange tijd is, heb ik het gevoel als ik om me heen kijk naar de WEPA-jaren van collega’s, dat het nog niet zo lang is.

 

Toch voel ik me verbonden met WEPA. Ik kwam al in contact met papiermaken, toen mijn vader hier werkte en later liep ik stage op het terrein van Mainz toen ik nog op school zat. Na mijn studie ben ik hier begonnen en ik vind mijn werk erg afwisselend en spannend. In mijn functie heb ik te maken met veel verschillende mensen op verschillende afdelingen, waarbij ik zo goed mogelijk organiseer, bemiddel en zorg draag voor de verschillende eisen van het productieproces.

Ik heb het gevoel dat de Corona-crisis ons als team nog dichter bij elkaar heeft gebracht. Het heeft laten zien hoe goed we als team kunnen werken en hoe iedereen op elkaar kan vertrouwen. Dat betekent veel voor me. In het algemeen betekent loyaliteit veel voor me. Als ik me ergens op mijn gemak voel, blijf ik graag in een team, een stad of een club. Zoals in mijn thuisvoetbalclub, waar ik begon te spelen toen ik 5 jaar oud was en ik nog steeds actief ben zonder ooit van club te zijn veranderd.

 

Contact Delen