29.07.2021 - Carrière

Behind the tissue: Andreas Krengel

Lid van de raad van bestuur

 

Dit jaar heb ik meteen twee nieuwe rollen gekregen. Professioneel ben ik begin dit jaar benoemd tot lid van de raad van bestuur bij WEPA en privé ben ik enkele weken geleden trotse papa van een tweeling geworden. Beide rollen brengen veel verantwoordelijkheid met zich, die ik met grote passie op mij neem.

Als vroege vogel begin ik mijn dag al om 4 uur ’s morgens. Ik ben blij dat we sinds kort twee gelijkgestemden in huis hebben, die gelijk met mij aan hun dag beginnen. Als echte familieman geniet ik erg van die vroege ochtenduren met onze kindjes. Ik heb er dan ook niet veel moeite mee dat mijn Business-podcastplaylist, waarnaar ik normaal gezien ’s morgens luister ter inspiratie, nu vaak moet wijken voor kinderliedjes. 😉  

In beide rollen, zowel bij mijn gezin als in ons familiebedrijf, vind ik het belangrijk verantwoordelijkheid op mij te nemen en de toekomst actief mee vorm te geven. Binnen het bedrijf betekent dat voor mij, met overtuiging, passie en moed mee te werken aan de realisatie van onze doelstellingen. Ik wil dat alle collega’s voelen dat ze bij ons echt iets bijdragen, want dat doen ze.

Contact Delen