17.12.2020 - Carrière

Behind the tissue: Antonio Rebelo

 

Hoofd Transport WEPA Frankrijk

 

Mijn eerste stappen in het bedrijf heb ik gezet in 1982 en mijn geschiedenis bij WEPA begon in 2008. Ik heb alle levensfasen van het familiebedrijf mee beleefd. Ik heb meegemaakt hoe de onderneming groeide en zich verder ontwikkelde.


Ik beschouw mijn collega's als mijn familie. Mijn privéleven en mijn beroepsleven hangen nauw samen. In beide levens ben ik dezelfde persoon. Ik gedraag mij niet anders. Als ik aan iets begin, doe ik alles wat ik kan om het goed te doen verlopen. Er is geen tweede Antonio.
Ik heb steeds het geluk gehad in een familiebedrijf te werken. WEPA deelt sterke waarden waarin ik me kan terugvinden en die ik geïntegreerd heb in mijn dagelijkse leven.


Als lid van de sociaal-economische raad handel ik altijd fair en dat zal altijd zo blijven. Ik zet me altijd in voor het voortbestaan van de onderneming door de dialoog tussen de werknemers en de bedrijfsleiding te bevorderen.


Ik houd nooit iets voor mezelf. Als ik iets bijleer, deel ik dat direct met andere mensen rond mij die er ook baat bij kunnen hebben. Als leidinggevende op het gebied van transport zorg ik ervoor dat alle mensen die ik opleid, hun kennis ook weer met de groep delen, zodat iedereen elkaar helpt en van elkaar kan leren. Dat is de beste manier om vooruit te komen!

 

Contact Delen