02.06.2022 - Carrière

Behind the tissue: Carl-Luis Rieger, , directie WEPA Ventures

Als kind mocht ik maar één keer per week televisie kijken, en wel om 19.30 uur naar. Dan kwam een onderzoeksprogramma en twee onderwerpen boeiden me enorm: de Trans-Siberische spoorlijn en de Samoerai. Tijdens mijn studie trok deze fascinatie voor het Verre Oosten uit mijn vroege kinderjaren me naar China, Zuid-Korea en India. Fun fact bij mijn ervaringen in het buitenland: ik ben dol op Aziatisch eten. Wat er wederom toe leidde dat ik in China 10 kilo aankwam en ‘kleine loempia’ werd genoemd. Maar het heeft er ook toe geleid dat ik graag kook. Daar kunnen tegenwoordig ook vrienden en kennissen van profiteren.

Ik praat graag met mensen, pik hun impulsen op en richt mijn werk aan de hand daarvan in. Ook bij WEPA was het de familiale sfeer die me meteen aansprak. Wat het werken bij WEPA Ventures voor mij zo bijzonder maakt? De complexiteit en snelheid van de markt aan de ene kant, waar wij aan de andere kant onze oplossingsgerichtheid en duidelijkheid tegenover stellen. Wij matchen onze uitdagingen met die van start-ups, krijgen op die manier impulsen van buitenaf en genereren zo toegevoegde waarde, ook intern. Daarbij vergeten we nooit dat ook wij ooit als klein bedrijf zijn begonnen.

 

 

Contact Delen