26.03.2021 - Carrière

Behind the tissue: Catherine Diop

Hoofd inkoop WEPA Frankrijk

 

Het idee van duurzame ontwikkeling is mij bijzonder dierbaar en vormt een belangrijk aspect van zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven. Ik heb mijn kinderen al heel vroeg bijgebracht dat ze afval moeten scheiden en zich moeten houden aan de drie R’s– reduce, reuse en recycle – voordat ze een product nieuw kopen.
 

Door bij WEPA te gaan werken, kon ik actief blijven in een branche die me bijzonder dierbaar is, de papierindustrie, waar ik sinds mijn studie grotendeels werkzaam ben. 
Het concept van duurzame ontwikkeling zit verankerd in de globale strategie van de onderneming. Dit is een belangrijk thema in de gesprekken die wij met onze leveranciers kunnen voeren. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbeteringen, of het nou de keuze van de ingekochte materialen, de verpakking daarvan of de leveringsmethoden betreft.
 
WEPA is een familiebedrijf, wij hebben een nauwe band met onze collega’s en teamwork is belangrijk, zowel binnen de inkoopafdeling als bij de overkoepelende uitwisseling tussen alle afdelingen.
 

Contact Delen