23.10.2020 - Carrière

Behind the tissue: Danny Forciniti

HR Systems & Processes Expert WEPA Group

 

Ik heb lang voetbal gespeeld. In het begin stond ik in het doel. Daarna werd ik verdediger, later middenvelder en op het laatst was ik aanvaller. Mijn veranderingen van veldpositie werden deels ingegeven door de behoeften van de ploeg, maar voor mij waren het telkens ook kansen om eens iets anders, iets nieuws te proberen. Ik kan helemaal niet precies zeggen welke positie ik het leukst vond. Ik vond het altijd boeiend de nieuwe positie uit te proberen, mij in te werken en uiteindelijk mezelf te bewijzen.

Ook op professioneel vlak had ik de mogelijkheid ervaring op te doen in verschillende posities binnen de personeelsafdeling. Flexibiliteit en verandering spelen dus een grote rol in mijn leven. Toch zou ik mezelf eerder als standvastig en stabiel beschrijven. Ik ben immers heel familiegericht: mijn familie en mijn partner aarden mij en zijn voor mij een bron van geluk.
 

Contact Delen