10.08.2022 - Carrière

Behind the tissue: Ian Orders, teamleider papierverwerking, en zijn zoon Samuel Orders, elektrotechnicus

Ik ben erg trots op mijn zoon Samuel. Hij laat me nooit in de steek en ik ben trots op zijn prestaties op en naast het werk. Hij werd gepest op de lagere school, maar een vriend leerde hem karate en dat heeft hem erg geholpen. Nu heeft hij niet alleen de zwarte band, maar bereidt zich zelfs al voor op de tweede dan. Hij speelt ook gitaar. Ook al verschillen we soms van smaak qua muziek, als hij speelt ga ik graag bij hem zitten om te luisteren. Hij heeft ook geprobeerd mij gitaar te leren spelen, maar ik zou mijn hele leven kunnen oefenen en dan zou ik nog steeds niet zo goed kunnen spelen als hij. Hij heeft er maar een paar maanden voor nodig gehad, en om eerlijk te zijn ben ik daar best wel een beetje jaloers op.

Ik werk al 13 jaar als teamleider en ben ook veiligheidscoördinator en verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen mijn ploeg - het wordt dus nooit saai. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn team te bedanken: het zijn geweldige collega's die er met hun uitstekende werk voor zorgen dat ik er als teamleider goed op sta. Wij hebben maar heel af en toe problemen, en als we die tegenkomen, lossen we die als team op. Mijn zoon Samuel werkt sinds tien maanden ook bij WEPA als leerling in de elektrotechniek. Dit is echter niet te wijten aan mijn vaderlijke advies, maar eerder aan zijn besef dat wij bij WEPA een langetermijnperspectief bieden als gevolg van de huidige investeringen in Bridgend.

Mijn grote passie vroeger was het reconstrueren van oldtimers. Toen kwamen de kinderen en bracht ik al mijn tijd met hen door. Toch zijn de laatste twee jaar waarschijnlijk de beste van mijn leven geweest, omdat mijn zoon en dochter zich zo goed hebben ontwikkeld. Ze hebben het al zo ver geschopt en dat maakt me trots. Mijn persoonlijke droom, die ik graag zou willen vervullen: een Formule 1-race in Barcelona bijwonen. Dat zou hier in Engeland ook kunnen, maar hier regent het negen van de tien dagen.

 

Contact Delen