18.06.2021 - Carrière

Behind the tissue: Julia Luig

Key-Account-Managerin

 

Ik ben nu al 26 jaar bij het bedrijf en denk graag terug aan de begintijd. 26 jaar geleden had ik mijn sollicitatiegesprek voor een duaal studieprogramma met de heer Krengel, die toen nog bij personeelszaken werkte. Hij bracht het gesprek op sport, waarvoor ik erg dankbaar was. Ik speel al sinds ik me kan herinneren heel graag handbal en als voormalig voetballer is ook de heer Krengel een enthousiaste sporter. Als je op jonge leeftijd wordt begrepen en zelfs gerespecteerd voor de dingen die je belangrijk vindt, voel je je direct op je gemak en gesteund. Daarom zal ons eerste gesprek altijd in bijzonder goede herinnering blijven.

Bij teamsporten is het zo: je wint niet alleen, maar je verliest ook niet alleen. Dat je overwinningen en nederlagen als een team draagt, is me altijd goed bevallen. Met mijn werk is het net zo. Voor mij gaat ons team verder dan alleen de verkoop en omvat naast de verschillende afdelingen binnen het bedrijf ook de klanten. Dat is ook het verschil met handbal. Terwijl wij daar proberen om de tegenstander te verslaan, is onze strategie bij WEPA om met de klant één team te vormen. Om samen te winnen, hem te inspireren. Als we er daarbij in slagen om onze kennis op het gebied van duurzaamheid te delen en begrip voor onze producten te kweken, dan komt uiteindelijk iedereen als winnaar uit de bus.
 

Contact Delen