23.09.2020 - Carrière

Behind the tissue Katja Kewekordes

Teamleiterin Financiële Controle

 
Ik ben een gepassioneerde loper. Al twee jaar lang inspireert hardlopen me. In die mate zelfs, dat ik al aan een paar halve marathons heb deelgenomen. Voor mij is mijn hobby de perfecte balans; mentaal kan ik mijn hoofd helemaal vrijmaken, terwijl mijn lichaam optimaal ingespannen is. 


Buiten de competitie om ren ik graag door het bos, zo "trail-achtig" mogelijk. Dit vergt meer inspanning, maar is daardoor ook uitdagender. En dat is precies wat me aanspreekt. Ik vind het geweldig als ik op een track loop met oneffenheden in de grond, wortels, bergop en bergaf, het liefst zo afwisselend mogelijk. 


En dat lijkt weer veel op mijn werk. Ik zie mezelf niet als een sprinter. Ik werk nogal volhardend en op lange termijn, al bijna 10 jaar bij WEPA. Ook in mijn werk heb ik dagelijkse uitdagingen die me opnieuw mijn grenzen laten verleggen en me motiveren om mee te groeien. 
 

Contact Delen