22.06.2020 - Carrière Duurzaamheid

Behind the tissue: Lindie Feuler, Brand Manager BlackSatino

Mijn kinderen noemen me ‚Mevouw Milieu‘ en dat zie ik als een groot compliment.


Als we samen knutselen bijvoorbeeld, bedenken we eerst goed wat we gaan maken en met welke materialen. Zonder hun creativiteit te beperken, will ik dat ze een natuurlijk bewustzijn ontwikkelen en verspilling voorkomen. Hetzelfde geldt voor speelgoed dat in hun ogen niet meer bruikbaar is, terwijl het prima gerepareerd kan worden en een tweede ronde meekan.

Ze zien het ook in mijn eigen gedrag en de keuzes die ik maak. Van kleine dingen in het alledaagse leven tot grotere veranderingen, zoals zonnepanelen op ons dak en rijden van een elektrische auto.

In feite heeft mijn werk mijn persoonlijke houding en mening ten aanzien van duurzaamheid en duurzaam leven sterk beïnvloed. Dit is gegroeid door de jaren heen in mijn rol als Brand Manager van BlackSatino. Ik heb veel geleerd over duurzaamheid, circulariteit, onze ecologische voetafdruk en wat er voor nodig is om een verandering teweeg te brengen. Als ik op kantoor rondkijk, zie ik veel collega's met dezelfde passie en gedrevenheid. Dit motiveert niet alleen, maar verbindt ons ook met elkaar. Wij geloven in onze eigen boodschap en ons eigen merk, wat het ook inspirerend maakt om de boodschap door te geven aan anderen.

Dus als mijn kinderen me weer mevrouw Milieu noemen, maakt me dat gewoon trots!

Contact Delen