27.08.2020 - Carrière

Behind the tissue: Martin Rohde


Algemeen directeur, WEPA Professional

 

Mijn jongste dochter is zes jaar oud en is vorige week naar school gegaan. Door haar leer ik veel over actuele zaken die haar bezighouden. De laatste tijd vraagt ze me of ik 's morgens op de fiets naar mijn werk wil. Grappig genoeg vraagt ze dat niet aan mijn vrouw. Soms moet ik echt glimlachen, omdat ik op die leeftijd waarschijnlijk niet zo veel aan het milieu dacht.

Al mijn kinderen letten op hoeveel vlees ze eten en de oudsten letten op wat ze meenemen naar de universiteit of naar het werk. Ik vind dat echt opmerkelijk. Deze generatie inspireert me gewoon. Maar ik zie ook veel parallellen met mijn beroepsleven in het toegenomen milieubewustzijn.

Ook het milieubewustzijn is voor ons een duidelijk aandachtspunt. Klanten zijn zich zeer bewust van de ecologische problematiek. We willen niet alleen bijblijven, we willen innovatief en duurzaam zijn en dus echte toegevoegde waarde leveren. Een goed voorbeeld hiervan is ons merk BlackSatino.

Contact Delen