04.12.2020 - Carrière

Behind the tissue: Nicole Markert

Hoofd verzending incl. hoogbouwmagazijn

 

10 jaar geleden ben ik naar Müschede verhuisd voor een baan bij WEPA. Daar heb ik nooit spijt van gekregen, want hier in het Sauerland heb ik de man van mijn leven ontmoet.

Wij zijn ondertussen getrouwd en hebben een dochter van 3 jaar. We houden ervan samen te reizen en nieuwe dingen ontdekken. Door de actuele situatie verkennen we momenteel vooral de mooie streken die Duitsland te bieden heeft.

Ik ben toentertijd begonnen bij WEPA als procesingenieur in de papierproductie. Na verscheidene posities binnen de papierverwerking ben ik uiteindelijk bij de logistiek beland. Ik ben echt enthousiast over hoe goed ik mijn werk kan combineren met mijn gezinsleven. Je merkt gewoon dat bij WEPA je capaciteiten en wie jij bent als mens tellen!

Ik wil jonge vrouwen die twijfelen over een technische opleiding of studie, graag moed inspreken. Ze moeten zich niet laten afschrikken.
Toen ik microtechnologie studeerde (wat ik overigens super leuk vond), waren onder de twintig leerling-stagiairs maar vier meisjes. Die verhouding moet gewoonweg veranderen!

Daarom: meiden, heb vertrouwen in jezelf! Ben je geïnteresseerd in een technisch beroep? De deuren staan open! Je moet gewoon durven de stap te zetten. Alleen zo kan je weten of het je bevalt!

 

Contact Delen