13.08.2021 - Carrière

Behind the tissue: Philippe Legrou

Team Leader Logistics (shipping)

 

Ik werk al decennia in de logistiek en elk jaar stel ik mijn pensioen nog wat uit, omdat ik mij bij WEPA zo goed voel. Hier heb ik het gevoel deel uit te maken van een geheel en iets voor anderen te betekenen. Mijn toekomstige opvolger heb ik zelf mogen opleiden en ik hoop dat ik een beetje van mijn enthousiasme voor deze job op hem heb kunnen overdragen.

WEPA heeft mij bovendien sterk gemotiveerd om mij in te zetten voor milieubescherming, zowel op het werk als daarbuiten. Omdat ik er zo veel belang aan hecht, heb ik de afvalscheiding thuis ondertussen ook op mij genomen. Wanneer mijn professionele avontuur voorbij is, wil ik mij weer gaan wijden aan enkele dingen die ik lang voor me uitgeschoven heb, zoals gaan vissen. Daarbij kan ik me terugtrekken en mijn rustige kant naar boven laten komen.

Contact Delen