03.11.2021 - Carrière

Behind the tissue: Rob Didden, Key Account Manager België/Luxemburg

Het is voor mij momenteel een erg spannende tijd, en er staan bijzondere gebeurtenissen voor de deur: onlangs heb ik mijn 60e verjaardag gevierd en over een paar maanden word ik voor het eerst opa. Ik kijk er echt naar uit om mijn kleinzoon te leren kennen en tijd met hem door te brengen. Bovendien heb ik net mijn 25-jarig jubileum bij WEPA gevierd.

Het geeft veel voldoening om te werken in een familiebedrijf waar duurzaamheid al in het DNA zit, met een geweldige dynamiek, toffe collega's, wederzijds respect en teamwork. Dat geeft me telkens weer energie. Persoonlijk zullen deze dynamiek en passie mij vergezellen tot aan mijn pensioen. Een van de vele hoogtepunten was voor mij de onderscheiding als Dutch Export Manager of the Year in 2009.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en ik reis veel. Mijn motto is ‘carpe diem’ – dus ik geniet zoveel mogelijk van het leven en in mijn vakanties ga ik naar mijn favoriete landen Frankrijk, Spanje en Portugal.

Ik hou ook van allerlei sporten: vroeger heb ik gevoetbald en getafeltennist en lange tijd aan judo gedaan. Ik ben een voetbalfan in hart en nieren – mijn club is Feyenoord – en ik zeg altijd dat Feyenoord mijn vierde grote liefde is, naast mijn gezin, mijn werk en mijn vriendenkring.

Contact Delen