22.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Rob Stevens, Hoofd Marketing, WEPA Professional

Vorig jaar in de zomer hebben we een oud huis gekocht. Toen we het kochten, waren we met z'n tweeën.

Een half jaar later hadden we een tweeling en we waren met z'n vieren. Het huis is van 1906 en moest volledig worden gerestaureerd. Door mijn werk had ik het idee om het huis niet alleen te moderniseren, maar ook duurzaam te renoveren.

Het project "huis" bleek een gezamenlijk project te zijn. Je zou niet geloven wat je zelf en met de hulp van familie en vrienden kunt creëren. Zelfs zonder gedetailleerde voorkennis. Ik zou mezelf geen ambachtsman willen noemen, maar na anderhalf jaar klussen leer je een paar dingen en word je steeds handiger. Al klussend breng momenteel mijn weekenden door. Je kunt zeggen dat het veel energie kost, maar er is ook veel energie. De motivatie om het huis te renoveren voor je eigen familie is enorm.

Wat ik heb geleerd in het "huis"-project kan 1:1 worden overgezet naar mijn werk. Het respecteren van oude waarden en het openstaan voor het combineren ervan met nieuwe technologieën. Zo ontstaan grote projecten.

 

Contact Delen