28.12.2021 - Carrière

Behind the tissue: Stephan Küpper, Key Account Manager, WEPA Professional

"Je weet altijd wat je hebt, maar je weet nooit wat je krijgt". Aan deze spreuk moest ik twee jaar geleden denken toen ik solliciteerde bij WEPA. Het wisselen van baan was voor mij aanvankelijk een sprong in het duister. Maar nu ik hier twee jaar aan het werk ben, ben ik echt blij dat ik hem heb gemaakt. Vooral de samenwerking met het team, een mix van jong en oud, verloopt ontzettend soepel. Door de uitwisseling met jongere collega's leer ik nieuwe perspectieven kennen, omdat regelmatig blijkt dat de bekende weg niet altijd tot de beste oplossing leidt. De open communicatiecultuur binnen het team zorgt steeds voor een uitwisseling op ooghoogte. Of anders gezegd: er is niemand met wie ik niet ook buiten het werk om goed overweg kan.

Of het nu op het werk is, bij mijn gezin of bij mijn hobby, de carnavalsvereniging. Ik probeer altijd mijn woord te houden en ik hecht er veel waarde aan dat men van me op aan kan. Ik ben al 30 jaar lid van de carnavalsvereniging en heb daar vele jaren in het bestuur gezeten. Mijn absolute hoogtepunt uit die tijd was het carnavalsseizoen 2009 als prins in een driemanschap.

Contact Delen