07.10.2020 - Carrière

Behind the tissue: Tanveer Ahmed

 IT Consultant Commercial Application/ERP

 

Iets wat ik verrassend vind is dat feedback, opmerkingen en kritiek hier verrassend welkom zijn. Er is een heel open bedrijfscultuur wat ik zeer waardeer. Iedereen kan zijn of haar mening geven. Sterker nog, er wordt ook echt iets gedaan met de suggesties. Dit geeft je het gevoel dat je gehoord en gerespecteerd wordt en daar word ik heel blij van.
 
Ik kom uit Bangladesh en ben drie jaar geleden definitief naar Duitsland verhuisd. Voor mij is taal zowel een uitdaging als een oplossing. Ik had mijn eerste baan in Duitsland in Berlijn en daar sprak ik alleen maar Engels. ‘s Avonds had ik Duitse les, maar in mijn vorige baan ontbrak het me aan de praktijk om het elke dag te spreken. Bij WEPA spreek ik Duits en Engels. Dit werkt heel goed en is een duidelijk voordeel van een internationaal bedrijf.  

 

Contact Delen