22.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Tim Clement, Electrical engineering weak-point management

Ik weet nog goed dat ik als kind met Kerstmis een elektrisch bouwpakket kreeg.

Ik heb kleine circuits aan elkaar gesoldeerd. En met 9 Volt-blokken heb ik kleine lampjes laten gloeien. Op dat moment dacht ik al: "Elektriciteit is best cool". Ik was nooit het type dat veel op de Playstation of op de computer speelde.

Ik vond het altijd leuk om buiten te zijn en aan iets te sleutelen. Wat ik het leukste vond was om mijn eigen avonturen te bouwen. Dat is altijd zo gebleven. Ik ben geslaagd voor mijn techniekopleiding met een "zeer goed". Mijn score was ongebruikelijk hoog. Voor mij was dat geen toeval, maar het resultaat van een mix van passie en een zeer duidelijke focus. Ik had al vroeg grote doelen en ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen horizon bepaalt. Je moet gewoon bereid zijn om hard genoeg te werken om ze te bereiken.

Contact Delen