17.05.2022 - Carrière

Behind the tissue: Véronique Nugues, Kwaliteitstechnicus , WEPA Troyes

Het welzijn van de mensen om wie ik geef is voor mij het allerbelangrijkste. Dit heeft mij zelfs de bijnaam ‘Moeder Theresa’ opgeleverd, omdat ik vaak de neiging heb het geluk van anderen boven dat van mijzelf te stellen.

Als getrouwde moeder van twee kinderen is het voor mij heel belangrijk om een evenwicht in mijn leven te vinden. Naast mijn werk heb ik dan ook verschillende passies, zoals het verzamelen van Harry Potter lego, aangezien ik een ontzettende fan ben van deze saga, en ook bakken, wat ik sinds zes jaar met veel plezier doe.

Dit avontuur begon toen ik een paastaart wilde bakken in de vorm van een haas. Na een tijdje kregen mijn vrienden en familie door wat ik maakte en wilden er ook een hebben. Nu kan ik mijn taarten zelfs aanpassen aan verschillende diëten, zoals glutenvrij en lactosevrij. Wat ik erg bijzonder vond, was de gelegenheid om een taart te maken toen onze voormalige operations manager bij WEPA met pensioen ging.

Momenteel bak ik mijn taarten alleen voor familie en vrienden. Die zeggen vaak dat ik mijn eigen zaak moet beginnen om hetgeen ik doe professioneler aan te pakken. Maar ik werk door de week liever bij WEPA – en in het weekend hou ik me bezig met mijn hobby.

 

 

Contact Delen