22.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Christina Friedrich, papiertechneut

De team spirit met de collega's is voor mij bijzonder belangrijk.

Je brengt het grootste deel van de dag door met je collega's en als je niet goed met ze overweg kunt, heeft dat automatisch invloed op de stemming op het werk. Wat betekent dit voor mij? Het tonen van oprechte interesse, respect voor het werk van collega's en het ondersteunen van elkaar op het werk. Ik denk dat het belangrijk is om er voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen. Zonder een saamhorigheidsgevoel tussen collega's is dat niet mogelijk.

Wat moet ik meenemen naar mijn werk? Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een technisch belang. Maar dat laatste heb ik nog maar net ontwikkeld. Zelfs tijdens mijn stage vond ik het spannend om de technische processen "achter de schermen" te bekijken.

Op dit moment werk ik vooral met mannelijke collega's binnen ons team. De sfeer is open, ontspannen en collegiaal. Desalniettemin zou ik bijzonder blij zijn als er in de toekomst meer vrouwen enthousiast zouden worden over dit werk.

Contact Delen