22.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Diana Drexler, Quality Key Contact

Communicatie staat voor mij centraal. Ik heb dit gemerkt toen ik op een cruise was. Ooit miste ik het schip bijna bij een stop in Napels.

Geheel in lijn met de Italiaanse manier van leven, "La Dolce Vita", wandelde ik urenlang door de pittoreske steegjes, waarbij ik de tijd vergat. Op de terugweg ben ik verdwaald. Om op tijd aan boord te komen, wist ik dat ik moest opschieten. Na het eerste deel gelopen te hebben, besloot ik wat mensen aan te spreken op straat die me spontaan meenamen achter op hun scooter. Ik zal dit ongeplande avontuur door de kronkelende steegjes van Napels nooit vergeten.

In dergelijke situaties probeer ik altijd het hoofd koel te houden en te zoeken naar een oplossing door middel van open communicatie. Een positieve uitstraling helpt daarbij. Want dat straalt automatisch over op anderen.

Dit merk ik ook in mijn interface-functie tussen fabrieken, verkoop en klanten. Dat betekent veel communiceren met verschillende mensen. Dit is precies wat het zo aantrekkelijk maakt voor mij. Daarom neem ik liever de telefoon dan te schrijven. Dit helpt je meestal om sneller de weg naar je doel te vinden.

Contact Delen