22.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Thierry Grandperrin, hoofd Supply Chain en marktontwikkeling, WEPA Frankrijk

De ontwikkeling van het team is voor mij nog belangrijker dan de persoonlijke ontwikkeling. Alleen gaan we sneller, maar samen gaan we verder.

Het zijn de mensen die het team vormen en de mensen die het bedrijf vormen. Daarom hou ik van deze serie interviews. Wanneer je mensen voorstelt die een bedrijf vormen, laat je automatisch een deel van de geschiedenis en de ontwikkeling van het bedrijf zien.

Voor mij is de structuur binnen een team vergelijkbaar met de structuur binnen een familie. Je wilt dat het goed gaat met elk individu. Ik denk dat de berichten soms zelfs vergelijkbaar zijn. Voor mij is het belangrijk om bepaalde doelen te bereiken, maar het is voor mij nog belangrijker om als team de doelen te bereiken. Het is hetzelfde met mijn dochters. Ik wil dat ze hun vaardigheden en capaciteiten verbeteren.

Omdat ik nog vrij nieuw ben in het bedrijf, moest het team aan elkaar wennen. Het is voor mij belangrijk dat mijn team af en toe nieuwe dingen uitprobeert en de comfortzone verlaat. Ik denk dat dit de enige manier is om professioneel, maar ook als persoon te groeien.

Contact Delen