24.10.2023 - Carrière

Behind the tissue: Angelica Marchesini, Health & Wellbeing Coordinator

Ik ben geboren in Montecarlo, een charmant middeleeuws dorpje in de provincie Lucca dat beroemd is om zijn uitstekende wijn. Mijn roots en de eenvoudige genoegens van het leven betekenen veel voor me. Daarom noem ik mezelf ook een geluksvogel, want ik heb een liefdevolle en ietwat maffe familie waarmee ik alle ups en downs van het leven kan delen.


De lessen van mijn ouders hebben me in sterke mate gevormd: geloof altijd in jezelf, doe je best en laat je niet ontmoedigen. Het belangrijkste is niet dat je als eerste op je bestemming aankomt, maar dat je onderweg niet opgeeft.


Sinds 2009 hoor ik bij WEPA, waar ik ook deel uitmaak van een sympathieke familie die in mijn capaciteiten gelooft en me aanmoedigt om nog verder te groeien. Vooral het project voor gezondheidsbevordering op de locatie in Lucca maakte het werk voor mij een uitdaging. Door de uitdagingen die hiermee gepaard gaan, ben ik nog steeds enthousiast en we zijn er onder andere in geslaagd om de certificering “Work and Family Audit” binnen te halen voor de Italiaanse fabrieken.


Sinds mei 2023 maak ik deel uit van het team “People & Culture“ (Mensen en cultuur) en begin 2024 rond ik mijn Master in Corporate Welfare Management af. Met deze stap vervolg ik mijn weg, want “Als je alleen maar doet wat je kunt, zul je nooit meer zijn dan wat je bent”.

 

Contact Delen