01.10.2020 - Carrière

Behind the tissue: Axel Cartheuser

Hoofdlader

 

‘s Morgens neem ik eerst de trein en dan de fiets naar het werk. In de trein luister ik graag naar audioboeken. Het is voor mij een goede manier om te ontspannen. Momenteel luister ik naar "The Godfather". Als ik uit de trein stap en verder ga met mijn fiets, maakt de frisse lucht me weer echt wakker en kom ik in de juiste modus op het werk. De combinatie van trein & fiets betekent dat ik me 's morgens niet aan files hoef te storen en bovendien is mijn weg naar het werk milieuvriendelijker dan wanneer ik met de auto zou reizen.
 
Voor mij is de Mainz-locatie dé mix van nieuwe en langdurige medewerkers. Ik hoor bij de laatste. Ik ben er trots op dat ik al bijna 35 jaar op deze werk. Ik ben hier begonnen als heftruckchauffeur en nu werk ik als voorman. De sfeer, of beter gezegd ‘de geest’ van de collega's hier is bijzonder. We hebben een zeer sterke teamgeest, waar we bijzonder trots op zijn. Iedereen hier gaat dezelfde kant op, de collega's, maar ook het bedrijf.  
 
 

Contact Delen