17.07.2020 - Bedrijven

Behind the tissue: Hans Fraikin, Project Management Papierproductie

 

Toen ik precies 30 jaar geleden bij WEPA begon, werkte ik al meer dan 10 jaar in de papierindustrie. 40 jaar in de papierindustrie - dat laat z‘n sporen na, maar ook een stempel.

 

30 jaar is een ongewoon lange tijd voor een papiertechnicus om bij één werkgever te blijven. Maar er zijn zeer goede redenen die WEPA maakten tot wat het toen was en nu is. Behalve de vertrouwensvolle samenwerking met collega's, is er ook veel ruimte voor creativiteit in mijn functie als fabrieksmanager en later in een centrale functie.

In het bijzonder heb ik de grootste wens van elke papiermaker kunnen vervullen: een keer in je professionele leven een nieuwe papiermachine opstarten. Ik heb dat maar liefst vier keer bij WEPA mogen meemaken - en dit op verschillende internationale locaties. Ik heb hiermee ook vrienden gemaakt in de hele WEPA Groep - een bemoedigende boodschap, met name aan alle jonge collega's.
Collega's, benut de kansen van ons bedrijf met internationale vestigingen!

Zowel professioneel als privé reis ik op een zeer gestructureerde manier. Ik hou van orde, esthetiek en ik heb veel liefde voor de fijnere dingen in het leven. Naast kunst omvat dit ook klassieke en rockmuziek, maar ook projecten rond het huis en de tuin.

Het maakt me blij om terug te kijken op een succesvol uitgevoerd project en om het gevoel te hebben niet alleen iets bereikt te hebben, maar ook iets duurzaams te hebben gecreëerd.

 

Contact Delen