19.06.2020 - Carrière

Behind the tissue: Judith Walsh, HR-directeur UK.

Mijn passie is ‚Destiny‘, mijn oranje VW-caravan uit 1972.

Ik hou van reizen en kamperen op muziekfestivals, alleen, met vrienden of met mijn twee dochters. Rijden en wonen in mijn motorhome geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid, wat misschien in tegenspraak is met hoe ik me gedraag in mijn rol als HR-manager. Sommigen zouden zeggen:
"Zo drukt ze haar wilde kant uit" of "Dit is hoe ze een kans heeft om te zijn wie ze werkelijk is".

Maar zo is het niet. Vanaf de eerste dag heeft het werken bij WEPA mij in staat gesteld om precies zo te zijn als ik ben. Ik voel me aangemoedigd om mijn persoonlijkheid en waarden vrij uit te drukken. Niemand geeft om mijn felrode haar, alleen de prestaties tellen mee. Ik heb zelfs het gevoel dat WEPA wil dat ik ben zoals ik werkelijk ben.
Ik kan dus eerlijk zeggen dat ik een gevoel van vrijheid voel, niet alleen bij het rijden en kamperen met Destiny, maar ook in mijn dagelijks werk.

Contact Delen