15.04.2024 - Carrière

Behind the Tissue: Rainer Gründel, interimkracht Warehouse Management

Ik ben 75 jaar oud en werk voor de start-up SNYCE – daarmee ben ik waarschijnlijk de oudste WEPA werknemer in de jongste divisie. Maar ook voor de rest loop ik graag uit de pas. Mijn leven wordt gekenmerkt door onverwachte wendingen en de meest uiteenlopende hobby’s.

In maart 2024 mocht ik mijn grote Sauerland-jubileum vieren: ik woon er nu alweer vijftig jaar. Hier in Neheim, de stad van de verlichtingsindustrie, ben ik altijd creatief aan de slag geweest en ik vond er mijn nieuwe thuis. Mijn filosofie is nog altijd dezelfde: ontwikkelen, vormgeven, optimaliseren. Naast mijn werk heb ik een aantal hobby’s uitgeprobeerd, zoals fietsen, dansen, paardrijden, windsurfen en skydiven. Daarnaast was ik medeoprichter van een designnetwerk, figurant in films, was ik medebepalend voor het ontstaan van de discotheekcultuur in Arnsberg en ik heb zelfs bij een begrafenisonderneming gewerkt.

En ook op mijn oude dag probeer ik altijd weer nieuwe hobby’s en activiteiten te ontdekken. Dus zit ik sinds mei 2022 bij SNYCE, waar ik mijn creatieve filosofie ook vandaag nog in praktijk kan brengen en tegelijkertijd iets kan ondersteunen waar ik in geloof. En nóg een voordeel: het houdt me actief! Maar natuurlijk zorg ik daar ook voor in mijn privéleven: paragliden wil ik echt nog eens uitproberen voordat ik niet snel genoeg meer kan lopen.
 

Contact Delen