27.04.2022 - Carrière

Behind the tissue: Jamie Griffiths ACMA, CGMA, Fabriek Controller

Ik wilde altijd al een echte kwalificatie behalen in mijn financiële carrière. Van mijn werkgever WEPA heb ik hiervoor alle support gekregen. Ik heb mijn eerste accountants examen in 2017 afgelegd en intussen ben ik voor alle examens geslaagd.

Dankzij de steun van de onderneming tijdens mijn studie aan het Chartered Institute of Management Accountants kon ik me ook concentreren op wat naast mijn werk verder nog belangrijk is. Een goede balans tussen werk en privé is namelijk een must. Ik kan tijd doorbrengen met mijn kinderen, trainen voor triatlons en ook nog tijd vinden voor een andere hobby: muziek. Ik ben de frontman van een band.

Op dit moment spelen we in pubs en clubs in Zuid-Wales, maar wie weet hoe ver we nog komen! Ik werk aan mijn performance als Freddie Mercury. Het is heel anders dan mijn normale baan en het is geweldig dat ik buiten mijn werk ook nog mijn passies kan volgen.

 

 

Contact Delen