12.01.2022 - Carrière

Behind the tissue: Misha Thissen, Plant Controller

Ik breng vooral graag tijd door met mijn vrouw en kinderen. Met mijn zoon en dochter, acht en zes jaar oud, is elke dag een groot avontuur. Ik voel me echter niet alleen thuis bij mijn gezin, maar ook op mijn werkplek – vooral toen ik voor een opleiding onze fabriek in Piechowice in Polen bezocht. Daar realiseerde ik me pas echt hoe groot de WEPA groep eigenlijk is. Toch voelde ik me tijdens het lopen door de fabriek geen vreemde eend in de bijt, omdat iedereen mij zo hartelijk begroette en zo behulpzaam was. Ik had meteen het gevoel dat ik bij mijn collega's in Polen hoorde.

Naast de avonturen die ik met mijn kinderen beleef, heb ik met twee vrienden een andere grote passie ontdekt: zelf bier brouwen in mijn garage. Wij ontwikkelen steeds nieuwe recepten en proberen verschillende stijlen uit. Zodra we tevreden zijn over de smaak, mogen vrienden en familie het ook proeven. Brouwen met vrienden is een echte afwisseling van de dagelijkse beslommeringen – gewoon iets heel anders dan mijn normale baan. En wie weet, misschien verkopen we op een dag wel ons eigen merk!

Sinds ik in 2014 op de locatie in Swalmen ben begonnen, is duurzaamheid een thema in ons gezin en proberen we hier zo veel mogelijk toe bij te dragen. Wij hebben onder meer een PV-systeem op het dak van ons huis, recycleren ons afval en geven onze kinderen mee dat je het milieu moet beschermen en dat je de natuur waarin wij leven moet respecteren.

Contact Delen