31.12.2020 - Carrière

Behind the tissue: Roel Vossen

HR adviseur, Swalmen

 

Gedurende mijn laatste studiejaar Human Resource Management was ik op zoek naar een bedrijf met een familiecultuur om mijn afstudeerstage te doen. Waarom? Omdat ik na enkele stages wist dat dit bij mij als persoon het beste zou passen.

Als HR sta je midden in de organisatie, de verbinding is daarbij voor mij ontzettend belangrijk. De verbinding met zowel het hoger management als de vloer. Weten wat er speelt en leeft. Van servicegericht faciliteren tot strategisch meedenken en uitvoeren, het gaat in de essentie om het gevoel van samen. Samen werken we elke dag om er het beste van te maken. En dat je dit bij WEPA dan in zo’n sociale, familaire omgeving kunt doen, maakt het voor mij heel erg prettig.

Daarnaast ben ik van “what you see, is what you get”, en doordat dit goed past binnen de open en eerlijke cultuur die wij bij WEPA hebben voel ik me als persoon goed thuis.

Dat HR mijn vak is, is eigenlijk niet zo gek. Ook thuis ben ik iemand die graag actief is binnen de samenleving van mijn dorp. Door het doen van vrijwilligerswerk, sta ik in mijn vrije tijd ook vaak in de verbinding. Samen de handjes uit de mouwen voor de leefbaarheid van het dorp. Of dat nu bij de voetbalclub is, de carnavalsvereniging of andere goede doelen, dat maakt niet uit. Voor mij zijn dat energiegevers. Want naast het feit dat er zo nu en dan werk verzet moet worden, is het ook gezellig en creëert het een gevoel van “we doen dit samen” en dat is prachtig. 

Wanneer ik nu terugkijk, is het ongelofelijk hoe ik mezelf heb kunnen ontwikkelen bij WEPA in iets meer dan drie jaar tijd. Alles is eigenlijk goed op zijn plek gevallen. WEPA biedt hier gelukkig genoeg uitdaging en kansen om te groeien en wanneer je er dan dagelijks voor gaat, voel je ook het vertrouwen groeien. 

 

Contact Delen