31.07.2020 - Carrière

Behind the tissue: Thomas Hellermann, hoofd van de afdeling verkoop

 

Onze woon-werk reistijd was vanochtend één uur en 15 minuten. En dat voor een afstand van slechts 25 kilometer. Het kostte onze zo lang vandaag, omdat we de auto thuis hebben laten staan en voor de fiets hebben gekozen.

Het begon allemaal toen mijn collega Volker een e-bike kocht en naar het werk fietste. Toen al werd ik gegrepen door ambitie. Even later zei mijn collega Manfred, die om de hoek bij mij woont, dat hij af en toe op zijn fiets naar het werk gaat. Toen heb ik direct gezegd dat ik er de volgende keer ook bij zal zijn.

Ik doe maar weinig aan sport op zich, behalve regelmatig met de hond rennen. Maar ik vind de mix super – pendelen tussen woon- werk combineren met sport, én samen met collega's, buiten in de frisse lucht. Als positief neveneffect doe ik ook iets goeds voor het milieu. Voor mij is dit een perfecte mix, die ik iedereen kan aanbevelen om te proberen.

 

Contact Delen