16.11.2022 - Carrière

Behind the tissue: Etienne Depinois, Controller

In mijn privéleven is familie heel belangrijk voor me. Vooral met mijn grootouders heb ik een bijzondere band: omdat mijn ouders werkten, brachten ze mij toen ik klein was altijd naar mijn grootouders. En het waren mijn grootouders aan wie ik mijn eerste inschrijving bij de voetbalclub te danken heb. Samen met mijn neven en nichten vormen wij een grote familie die vaak samen dingen organiseert, zoals familie-etentjes of gezamenlijke vakanties, om deze banden in stand te houden.

Daarom ben ik erg blij dat ik bij WEPA ook in een soort familie terecht ben gekomen. Het laatste jaar van mijn masteropleiding heb ik als werkstudent gewerkt bij de WEPA vestiging in Lille. Het bleek een goede beslissing, want ik kreeg er meteen de kans om zelfstandig te werken.

Na de overname van de vestiging in Château-Thierry bood WEPA mij na mijn studie een vaste baan in het team op die locatie aan. Zo kon ik een actieve rol spelen bij de oprichting van een nieuwe WEPA vestiging. De kennis die ik tijdens mijn studie en mijn stage heb opgedaan heeft mij geholpen deze taak tot een goed einde te brengen door de werkwijze van de vestiging in Lille te implementeren in die van Château-Thierry. Daarbij heb ik veel geleerd en na drie jaar ben ik onlangs weer teruggekeerd naar Lille.

Terugkijkend kan ik zeggen dat het bij WEPA niet uitmaakt of je een stagiair of een vaste werknemer bent want dankzij de familiale sfeer voelt iedereen zich meteen thuis. Deze sfeer wordt sterk gekoesterd, o.a. door excursies die wij met collega's organiseren. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld voetballen of activiteiten in het kader van de gezondheidsweek of naar het zwembad gaan tijdens de lunchpauze.

 

 

Contact Delen