03.11.2022 - Carrière

Behind the tissue: Stefanie Sommer, directieassistent

Waar ik ook ben: ik ben mijn thuis. Wel moet ik zeggen dat Amerika bij mij altijd een gevoel van ‘thuiskomen’ oproept. Misschien ligt dat wel aan het feit dat mijn allereerste Barbie-auto een roze Cadillac was?

Begin 2019 heb ik met Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en Europa niet alleen bijna twee jaar lang een groot deel van de wereld afgereisd, maar ook een studie als ontspanningscoach afgerond.

Met deze studie kon ik mijn sterke punten, individuele waarneming en hechtingssvaardigheid, super combineren. Ik vind het ontzettend belangrijk om in tijden van stress niet gehaast door het leven te jagen maar de drukte juist ontspannen aan te pakken. Dit is precies het gevoel dat ik wil doorgeven en waarmee ik mensen wil helpen.

Voordat ik mijn tweejarige sabbatical nam, werkte ik na mijn opleiding tot commercieel assistent bij WEPA voornamelijk in de afdeling productmanagement. Nu, als assistent van de raad van bestuur, ben ik een andere weg ingeslagen. Ook dat heb ik tijdens mijn reizen geleerd: gewoon eens wat verder kijken dan je neus lang is, projecten anders aanpakken, globaler en groter denken.

Contact Delen